Καλως ηλθατε στα διαμερισματα μπρατης

Λίμνη Κεριού Ζάκυνθος

 

Το συγκρότημα Διαμερίσματα Μπράτης είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην όμορφη περιοχή Λίμνη Κεριού, μόλις 20 μέτρα από την παραλία.

Αν και βρίσκεται κοντά στο κέντρο όπου θα βρείτε μεταξύ άλλων καφετέριες και παραδοσιακές ταβέρνες, παραμένει σχετικά απομονωμένο καθώς η εντυπωσιακή θέα του νησιού Μαραθονήσι που περιβάλλεται από τα γαλάζια νερά του Ιονίου και τα γειτονικά βουνά θα σας παρασύρουν σε ξέγνοιαστες στιγμές.

Τα προσεγμένα στούντιο και διαμερίσματα, η ζεστή Ζακυνθινή φιλοξενία και η μαγευτική θέα κάνουν τους επισκέπτες να επιστρέφουν κάθε χρόνο.

Bratis Apartments Zakynthos Greece

Το συγκρότημα

Bratis Apartments Zakynthos Greece

Εντυπωσιακή θέα

Τα στούντιο και τα διαμερίσματα βρίσκονται μόλις 20 μέτρα από την όμορφη παραλία στη Λίμνη Κεριού και προσφέρουν μαγική θέα του γαλάζιου του Ιονίου και του νησιού Μαραθονήσι ή όπως είναι γνωστό Νησί της Χελώνας.»

Bratis Apartments Zakynthos Greece

Ευρύχωρα δωμάτια

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και επαρκώς εξοπλισμένα εξασφαλίζοντας ευχάριστη διαμονή. Τα ζωηρά χρώματα, η όμορφη θέα και η ζεστή φιλοξενία θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή.»

Bratis Apartments Zakynthos Greece

Πληθώρα υπηρεσιών

Προσφέρουμε ποικιλία παροχών και υπηρεσιών που εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή. Ότι κι αν χρειαστείτε αρκεί να το ζητήσετε από τους ιδιοκτήτες και αυτοί θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουν.»

Bratis Apartments Zakynthos Greece

Online Κρατήσεις

Το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει άμεση πρόσβαση σε τιμές και διαθεσιμότητα. Μόλις το αποφασίσετε χρειάζεστε λίγα μόνο κλικ ώστε να λάβετε άμεση επιβεβαίωση και να ξενοιάσετε.»